InloggenZet cadeaus op jouw verlanglijstje uit jouw favoriete webshop

Algemene voorwaarden WeGive

 

WeGive is een platform waar je gratis online verlanglijstjes kunt maken en kunt delen met vrienden en familie. WeGive is een platform waar je voor iedere gelegenheid cadeau-inspiratie op kunt doen. Het gebruik van WeGive is volledig gratis. 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je vult je persoonsgegevens naar waarheid in.
  • Je gebruikt WeGive alleen voor persoonlijke doeleinden.
  • Je plaatst geen illegale of ongewenste inhoud, zoals auteursrechtelijk beschermd materiaal, pornografie, spam of malware.

We stellen het zeer op prijs als je ons op de hoogte stelt van gevonden fouten en veiligheidsrisico's. Dit kan via het het contactformulier. Suggesties ter verbetering van WeGive zijn altijd welkom.

Het overtreden van deze regels, of andere vormen van misbruik van WeGive, kunnen leiden tot verwijdering van je account.

Privacy

We vinden jouw privacy belangrijk. Daarom vragen we je alleen om gegevens die we echt nodig hebben, en delen we jouw gegevens nooit met andere partijen. Lees ons privacybeleid.

Zichtbaarheid

Verlanglijstjes op WeGive kun je 'openbaar' of 'privé' maken.

Je openbare verlanglijstjes zijn zichtbaar op de vrienden pagina voor je Facebookvrienden en mensen die je e-mailadres hebben. Daarnaast kun je personen toegang geven tot jouw verlanglijstjes door middel van het delen van een link naar jouw verlanglijst.

Privé verlanglijstjes zijn niet zichtbaar voor anderen, tenzij deze worden gedeeld door middel van het versturen van een link naar het verlanglijstje. Je kunt je verlanglijstjes te allen tijde ‘privé’ maken voor anderen. Hoe dit werkt lees je in Hoe werkt WeGive?

Auteursrecht

Een verlanglijstje bestaat uit artikelen. Elk artikel omvat de volgende onderdelen:

  • Titel
  • Ondertitel
  • Afbeelding
  • Beschrijving
  • Prijs
  • URL

Deze onderdelen kunnen (semi-)automatisch van andere websites worden overgenomen. In de regel gebeurt dat met toestemming van de betreffende website en wordt elk artikel voorzien van een hyperlink naar het origineel. Echter, het is voor WeGive niet mogelijk om elk ingevoerd artikel op navolging van het auteursrecht te controleren.

Advertenties

Er kunnen advertenties worden getoond op WeGive.

Aanpassingen

Deze algemene voorwaarden kunnen worden aangepast. Daarom raden we je aan dit document regelmatig  opnieuw door te lezen. Belangrijke wijzigingen worden aangekondigd.

 

WeGive - KvK: 59017317

Back to topDit e-mail adres gebruiken wij alleen om je één e-mail te sturen met daarin de bevestiging van je reservering én een link waarmee je de reservering (indien nodig) ongedaan kunt maken.

Ik ontvang graag reminders en leuke cadeau inspiratie van WeGive via e-mail. Je ontvangt alleen e-mails van WeGive, wij verkopen jouw gegevens niet. Je kunt je onderaan iedere e-mail eenvoudig afmelden.