InloggenZet cadeaus op jouw verlanglijstje uit jouw favoriete webshop

Wat wordt er over WeGive gezegd en geschreven: 

Wij zijn ervan overtuigd dat WeGive het handigste platform is voor online verlanglijstjes en cadeau inspiratie. Gelukkig zijn we niet de enige.

Lees hier wat anderen over WeGive schreven:

 

 

Maken jullie weleens een online verlanglijstje? Ik vond het altijd een beetje gek omdat ik vond dat de kinderen blij...

Geplaatst door Mama blogger op Woensdag 30 september 2020

 

 

Loes van Opdorp, 31 jaar:

WeGive is voor mij echt een uitkomst!! Met een baan én de zorg voor een peuter van 2 is het niet altijd makkelijk tijd te vinden om te winkelen. Behalve natuurlijk 's avonds online. 

Ik liep dan altijd tegen het probleem aan dat ik meer leuke dingen zag dan dat ik op dat moment nodig had of kon betalen. Als vervolgens iemand rond mijn verjaardag, de verjaardag van mijn zoontje of rond Kerst een cadeautip vroeg, was ik al lang vergeten wat ik allemaal leuk vond, laat staan op welke site ik het had gevonden. 

Dankzij We Give heb ik altijd een up to date verlanglijstje voor mijn zoontje en voor mijzelf. Ideaal om door te sturen naar vrienden en familie. En nog leuker dat het alsnog een verrassing blijft wat je krijgt, omdat je niet kunt zien wat ze reserveren! Met de "Get-it" knop geïnstalleerd in mijn browser wordt het zelfs nog makkelijker alles toe te voegen wat ik leuk vind. Ideaal!! 

 

 

Sanne Stenvert:

"Ik ben Sanne Stenvert, 27 jaar en freelance copywriter. Met mijn onregelmatige werktijden vind ik het lastig een 'middagje shoppen' in te plannen. Het weekend gebruik ik liever voor familie-uitjes, vriendinnentijd of uitstapjes met mijn vriend. 

Als independent professional zit ik elke dag met mijn laptop op schoot. Online winkelen is dus een uitkomst. Op WeGive.nl heb ik drie verlanglijstjes aangemaakt: één voor leuke cadeautjes voor mezelf, een tweede met cadeau-inspiratie voor anderen, én een 'wat als'-lijstje. Hier staan cadeaus op waar ik nog een hele tijd voor moet sparen. 

WeGive werkt voor mij. Ik vind producten waar ik enthousiast van word makkelijk terug, zit nooit om cadeau-inspiratie verlegen én ik heb shopkwartiertjes tussen het werken door. Het voordeel ten opzichte van andere websites, is dat mijn vriendinnen online cadeautjes voor me kunnen reserveren. Voor mij blijft het toch een verrassing én ik krijg nooit meer dubbele cadeaus!"

 

  

 

 

 

Wil jij ook jouw verhaal delen of samenwerken? Laat dan een bericht je achter via het contactformulier 

 

 

Back to topDit e-mail adres gebruiken wij alleen om je één e-mail te sturen met daarin de bevestiging van je reservering én een link waarmee je de reservering (indien nodig) ongedaan kunt maken.

Ik ontvang graag reminders en leuke cadeau inspiratie van WeGive via e-mail. Je ontvangt alleen e-mails van WeGive, wij verkopen jouw gegevens niet. Je kunt je onderaan iedere e-mail eenvoudig afmelden.