InloggenZet cadeaus op jouw verlanglijstje uit jouw favoriete webshop

  • Victorine Kleijkers-Ensberg

    Anna-Rosa Ensberg

    01 januari 201945 wensen op dit verlanglijstje
    Lieve allemaal, Dankbaar en blij zijn wij met de geboorte van onze lieve Anna-Rosa. We beseffen nu des te meer hoe belangrijk het is om goed met onze aarde om te gaan. Vandaar dat wij een speciale kraamcadeaulijst hebben gemaakt. Hierbij hebben we rekening gehouden met aspecten als duurzaamheid, biologische ingrediënten en waar mogelijk een Fairtrade label. Mochten jullie ons iets willen geven, dan hopen wij dat jullie met deze uitgangspunten rekening houden! Hierdoor kunnen we samen blijven werken aan een betere en mooiere wereld voor Anna-Rosa en alle andere kinderen en volwassenen. Je kunt in de lijst bij bepaalde cadeaus aangeven dat je iets geeft, zodat we het eventueel niet dubbel krijgen. Liefs Dave en Victorine

    Baby Uitzetlijst/Kraamcadeau

Wensen



Back to top

Dit cadeau:







Dit e-mail adres gebruiken wij alleen om je één e-mail te sturen met daarin de bevestiging van je reservering én een link waarmee je de reservering (indien nodig) ongedaan kunt maken.

Ik ontvang graag reminders en leuke cadeau inspiratie van WeGive via e-mail. Je ontvangt alleen e-mails van WeGive, wij verkopen jouw gegevens niet. Je kunt je onderaan iedere e-mail eenvoudig afmelden.